Τι στάση θα κρατήσουν ΝΔ – ΔΗ.ΣΥ κατά την ψηφοφορία

Τι στάση θα κρατήσουν ΝΔ – ΔΗ.ΣΥ κατά την ψηφοφορία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα ανοιχτά εξακολουθούν να είναι τα ενδεχόμενα ενόψει της ψηφοφορίας το βράδυ. Πηγές της ΝΔ έλεγαν πως δεν έχουν καμία πρόθεση να νομιμοποιήσουν την διαδικασία, υπογραμμίζοντας πως «η μία κάλπη μας έβρισκε σύμφωνους και θα ψηφίζαμε».

Οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για «κατεβασμένα κεφάλια» από πλευράς κυβέρνησης. «Όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη να "κόψεις και να ράψεις" την πρόταση της πλειοψηφίας στα μέτρα σου πρέπει να είσαι και παρών. Και με αυτό αναφερόμαστε και στον κ. Τσίπρα», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

Την ίδια ώρα όλα ανοιχτά είναι και στη ΔΗ.ΣΥ. Πηγές του κόμματος ανέφεραν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποχώρησης από την Βουλή, επιφυλασσόμενοι ωστόσο για την τελική στάση.

Τούτη την ώρα τα κομματικά επιτελεία είναι σε πλήρη εγρήγορση καθώς διαμορφώνεται το τελικό πλαίσιο των ομιλιών των πολιτικών αρχηγών, που θα αποκρυσταλλώσουν την στάση των κομμάτων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή