Κουρουμπλής: Το όνομά μου δεν έχει σχέση με τη δικογραφία της Novartis

Κουρουμπλής: Το όνομά μου δεν έχει σχέση με τη δικογραφία της Novartis

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με τη δικογραφία της Novartis» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ επέλεξαν να βάλουν στο τραπέζι και στο κάδρο εμένα. Εξήγησα τι έκανα και αυτό που λένε ότι δεν έκανα. Στη δικογραφία δεν αναφέρεται το όνομά μου. Απλώς ήρθε μαζί με τη μηνυτήρια αναφορά τριών συναδέλφων και υπονοούνται τα ονόματα των υπουργών που ήταν το 2015. Όσα λέγονται είναι αστειότητες» τόνισε ο πρώην υπουργός Υγείας, μιλώντας στον Real Fm.

Ο κ. Κουρουμπλής έκανε επίσης λόγο για «στρατηγικό λάθος της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» καθώς όπως είπε «δεν είπαν ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και σκάνδαλο».

«Κάποιοι έχουν ευθύνες. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι έχει κάποιος και ποινικές ευθύνες; Δεν το πιστεύω. Πολλές φορές οι πολιτικοί έχουμε πληρώσει τα σπασμένα του να ανεχόμαστε την ελίτ του ιατρικού κόσμου να έχει κάνει όλα αυτά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια» κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή