Ο Κουρουμπλής αρνείται την εμπλοκή του σε απόφαση για τιμολόγηση φαρμάκων

Ο Κουρουμπλής αρνείται την εμπλοκή του σε απόφαση για τιμολόγηση φαρμάκων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρνείται κατηγορηματικά ο πρώην υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής την εμπλοκή του σε απόφαση για ύποπτη τιμολόγηση φαρμάκων το 2016.

Ο κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ διέψευσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» τονίζοντας ότι το έγγραφο που επικαλείται δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ανώνυμη καταγγελία, αντιτείνοντας ότι ουδέποτε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει εκδοθεί απόφαση για ανατιμολογήσεις φαρμάκων.

Υπενθύμισε δε ότι ο ίδιος είχε το χαρτοφυλάκιο Υγείας έως το φθινόπωρο του 2015, ενώ το 2016 ανέλαβε το υπουργείο Εσωτερικών.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, το 2016 οι τιμές ορισμένων σκευασμάτων μειώθηκαν πολύ λιγότερο από ό,τι θα έπρεπε, προς όφελος φαρμακευτικών εταιρειών.

«Οι τιμές των φαρμάκων είναι παγωμένες επί τρία χρόνια», υποστήριξε από την πλευρά του ο κ. Κουρουμπλής, χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα «αθλιογράφημα», «λιβελογράφημα» και «ανοησία».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή