Γεωργιάδης σε Τζανακόπουλο: Δεν χρειάζομαι να καθαρίσω το όνομά μου γιατί δεν είναι καθόλου βρώμικο

Γεωργιάδης σε Τζανακόπουλο: Δεν χρειάζομαι να καθαρίσω το όνομά μου γιατί δεν είναι καθόλου βρώμικο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, απάντησε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης σχετικά με όσα είπε χθες ο κ. Τζανακόπουλος στη Βουλή.

«Οταν ο κ. Τσίπρας υποκριτικά είπε στη Βουλή «οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι», για να είναι τυπικά εντάξει με το νόμο και μετά μιλούσε για πολιτικές ευθύνες, όταν ο κ. Κοντονής είπε ότι «δεν μπορούμε να πούμε τίποτα μέχρι στιγμής και δεν υπάρχει ούτε καν κατηγορία για κανέναν», έρχεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και λέει «πρέπει να καθαρίσουν το όνομά τους». Εχει λερωθεί το όνομά μου και δεν το ήξερα; Εγώ δεν έχω τεκμήριο αθωότητας; Μου έχει ασκηθεί καμία δίωξη; Έχουμε αυτή τη στιγμή κάτι παραπάνω από τρεις μαρτυρίες προστατευόμενων μαρτύρων με "γνωρίζω, πιθανόν και άκουσα"; Μου έχουν βρει κάπου λεφτά;» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm.

«Δεν χρειάζομαι να καθαρίσω το όνομά μου, γιατί το όνομά μου, πείτε στον κ. Τζανακόπουλο, δεν είναι καθόλου βρώμικο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή