Στις 9 το βράδυ η ομιλία Τσίπρα στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στις 9 το βράδυ η ομιλία Τσίπρα στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους Δελφούς μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα μιλήσει στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών στις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του, ο κ. Τσίπρας πρόκειται να ξεδιπλώσει τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για το αμέσως επόμενο διάστημα, όσον αφορά την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης.

Επιπλέον, αναμένεται να δώσει το περίγραμμα των επιδιώξεων της κυβέρνησης για το πλαίσιο που θα διαδεχθεί το μνημόνιο και, τέλος, να περιγράψει το νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα, το οποίο, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, θα είναι απαλλαγμένο σε μεγάλο βαθμό από τους μνημονιακούς περιορισμούς και, ως εκ τούτου, θα αποτελέσει δείγμα γραφής των προσθέσεων της κυβέρνησης για τη μεταμνημονιακή εποχή.

Το Φόρουμ πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών και την έναρξη των εργασιών τους κήρυξε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή