ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ν. Κοτζιά, με τον νέο Κύπριο ομόλογό του Ν. Χριστοδουλίδη τη Δευτέρα

synantisi-n-kotzia-me-ton-neo-kyprio-omologo-toy-n-christodoylidi-ti-deytera-2236962

Συνάντηση με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, θα έχει αύριο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 στο υπουργείο Εξωτερικών αρχικά με την κατ' ιδίαν συζήτηση των δύο υπουργών και στη συνέχεια σε επίπεδο διευρυμένων συνομιλιών των δύο αντιπροσωπειών.

Στις 13:00, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητής σε κλειστή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Κρανιδιώτη, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Την Τρίτη, ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Κοτζιάς και Χριστοδουλίδης θα είναι ομιλητές σε ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο δύο υπουργοί Eξωτερικών θα παραστούν στη συνεδρία της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.