Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την πρόσληψη του υιού Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για την πρόσληψη του υιού Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων» με αφορμή την πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη νομική υπηρεσία των  ΕΛΠΕ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς», ο υιός του κ. Παπαγγελόπουλου όχι μόνο προσλήφθηκε στα ΕΛΠΕ, αλλά και «με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως». 

«Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας: 

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η Κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων.

Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή