Μπακογιάννη: Εθνική στρατηγική με την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων για την τουρκική προκλητικότητα

Μπακογιάννη: Εθνική στρατηγική με την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων για την τουρκική προκλητικότητα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής με την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων, με αφορμή τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές, υπογράμμισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Εχω μια ανησυχία που θέλω να πιστεύω ότι θα διαψευστεί και ότι οι Τούρκοι θα προχωρήσουν γρήγορα στο να τους γυρίσουν πίσω. Παρά ταύτα αυτό το οποίο παρακολουθούμε είναι μια αύξηση της έντασης σε όλα τα μέτωπα. Θα έλεγα ότι θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη ότι θα υπάρξει και στην περιοχή του Εβρου και αυτό το οποίο είναι ζητούμενο είναι ότι χρειάζεται η χάραξη μιας καινούργιας στρατηγικής και κατά προτίμηση μια στρατηγική με την υποστήριξη όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, δηλαδή μια εθνική στρατηγική» ανέφερε μιλώντας στον Real Fm.

Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση «οφείλει να μην επιδείξει καμία ολιγωρία προς αυτή την κατεύθυνση και να προχωρήσει στη χάραξη μία στρατηγικής η οποία θα επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει πια η στρατηγική του Ελσίνκι και χρειάζεται μία καινούργια με βάση κάποιες πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή