Καρακώστα: Κατά τη γνώμη μου ο Τσίπρας δεν θα πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν

Καρακώστα: Κατά τη γνώμη μου ο Τσίπρας δεν θα πάρει τηλέφωνο τον Ερντογάν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν θα τηλεφωνήσει στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα.

Στην ερώτηση αν θα ήταν καλύτερο ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει τηλέφωνο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απάντησε:

«Δεν θα μπει ο Τσίπρας στη διαδικασία, κατά τη δική μου γνώμη. Έχουν μπει οι αρμόδιοι υπουργοί».

«Όπως απαιτούμε να σεβαστούν αυτοί τη δική μας δικαιοσύνη, πρέπει και εμείς να σεβαστούμε τη δική τους. Η κατηγορία που έχει απαγγελθεί είναι αρκετά ελαφριά» σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε:

«Η δικαιοσύνη της Τουρκίας έχει τεράστιο πρόβλημα. Είναι μία χώρα αντιδημοκρατική και επιπλέον ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι έχει απολύσει του κόσμου τους δικαστές που δεν συμφωνούν μαζί του. Πρέπει να αντιμετωπιστούν με ηρεμία και ψυχραιμία. Δεν υπάρχει καμία υποχώρηση».

«Δηλαδή εσείς τι θέλετε να πούμε; Επειδή έδωσε αναβολή το δικαστήριο ανοίγουμε πόλεμο με την Τουρκία; Όχι, θα περιμένουμε άλλες τρεις ημέρες, δύο μείναμε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε…», πρόσθεσε.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή