ΝΔ κατά Τσίπρα: Θράσος να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη

ΝΔ κατά Τσίπρα: Θράσος να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στα εγκαίνια του κτιρίου Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

«Η μόνη μας απορία, πλέον, είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής», σχολιάζει η ΝΔ και προσθέτει: «Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Φυλή, αναφέρει αναλυτικά:

«Σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί-άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας. Οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας. Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται.

Με αυτά τα «επιτεύγματα» ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη. Η μόνη μας απορία πλέον είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής.

Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της».

Χριστοφιλοπούλου: Ο Τσίπρας δεν έχει εικόνα της πραγματικότητας που βιώνουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε, εκ μέρους τhς Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου επέκρινε τον πρωθυπουργό «για φιέστες και εγκαίνια από όπου επιχείρησε να κολακεύσει τον απλό αστυνομικό!» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ «οι μπαχαλάκηδες οργίαζαν επί δεκαήμερο ανενόχλητοι μέχρι που τους έκανε τη χάρη που ζητούσαν η κυβέρνηση, και ενώ ο κ. Τόσκας για να αποφύγει τις ευθύνες του κατηγόρησε την ΕΛΑΣ».

Σύμφωνα με τη βουλευτή, δεν ευσταθεί η αναφορά του κ.Τσίπρα ότι η παραβατικότητα στη Δυτική Αττική έχει μειωθεί, καθώς οι κάτοικοι, κυρίως των Δήμων Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών, βιώνουν τον φόβο για την ακεραιότητά τους και βλέπουν καθημερινά την περιουσία τους να γίνεται βορά στις συμμορίες και το εμπόριο ναρκωτικών να ανθεί μπροστά στα μάτια των ίδιων και των παιδιών τους.

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως εικόνα της πραγματικότητας. Ας αφήσει, λοιπόν, τις φιέστες και τους πανηγυρισμούς γιατί δεν τον πιστεύει πια κανείς. Η ανικανότητά του και της κυβέρνησής του είναι παροιμιώδης» υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή