Eκκληση Κωνσταντοπούλου προς συμβολαιογράφους και αστυνομικούς για αντίδραση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Eκκληση Κωνσταντοπούλου προς συμβολαιογράφους και αστυνομικούς για αντίδραση ενάντια στους πλειστηριασμούς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας καλούν τους συμβολαιογράφους, τους δικηγόρους και τους αστυνομικούς της χώρας, «να αντισταθούν στο προαπαιτούμενο έγκλημα των πλειστηριασμών των σπιτιών των Ελλήνων». Στην έκκληση, που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.freedomtv.gr, τονίζεται μεταξύ άλλων πως «οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι ο τρόπος για να μας πάρουν τα σπίτια, την ώρα που ξεπουλάνε την χώρα», καθώς και ότι η «πλατφόρμα των πλειστηριασμών είναι παράνομη και λειτουργεί χωρίς σύμβαση».

«Καλούμε», συνεχίζει η ανακοίνωση, «τους συμβολαιογράφους της χώρας να αντιδράσουν. Μπορούν να το σταματήσουν. Καλούμε τους νομικούς της χώρας να βοηθήσουν. Με τις γνώσεις τους. Καλούμε τους αστυνομικούς για ενημέρωση. Αυτοί θα πάρουν την εντολή να βγάλουν χρεωμένες οικογένειες από τα σπίτια τους. Ξεκινάμε συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τους συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης σε όλη την Ελλάδα να συναντηθούμε στις πόλεις τους».

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι συμβολαιογράφοι είχαν καταγγείλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για «επανειλημμένες βίαιες λεκτικές επιθέσεις», οι οποίες αποσκοπούν, όπως υποστηρίζουν, σε «προσωπικές επικοινωνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου αποφάσισε, κατά πλειοψηφία (12 έναντι 1), να καταγγείλει δημόσια τη συμπεριφορά της δικηγόρου Ζωής Κωνσταντοπούλου, μετά τις «επανειλημμένες βίαιες επιθέσεις λεκτικές και μη εναντίον συναδέλφων και μελών του εν λόγω Συμβολαιογραφικού Συλλόγου». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή