ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμεση ενημέρωση για την «ομηρία» ζητεί η ΝΔ

kikiliasss-thumb-large--3
Για την επανεμφάνιση «δύο γραμμών» μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στα εθνικά θέματα κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
 
Σε ανάρτησή του στο twitter, o κ. Κικίλιας σχολιάζει:
 
«Καμμένος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται ΟΜΗΡΟΙ σε τουρκικές φυλακές. 
 
Τι λέει γι’ αυτό ο Τσίπρας;
 
Ο Κοτζιάς;
 
Πάλι δύο γραμμές, όπως στο Σκοπιανό;
 
Σκέφτεται κανείς τις οικογένειες των παιδιών;
 
Το φρόνημα του Στρατού μας;
 
Σοβαρότης μηδέν…»
 
Στον Βασίλη Κικίλια απάντησε, επίσης μέσω twiiter, o Πάνος Καμμένος γράφοντας «Ντροπή σου», ενώ με νεότερη ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη καλεί τον πρβθυπουργό να ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο στρατιωτικούς
 
«Μία ημέρα αφότου ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την κράτηση των Ελλήνων αξιωματικών “σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο”,  για να δικαιολογήσει την επιλογή του να μην επικοινωνήσει με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους Έλληνες αξιωματικούς “ομήρους” του τουρκικού Kράτους. Η λέξη “όμηρος” παραπέμπει πάντα σε ανταλλάγματα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει σήμερα κι όλας να ενημερώσει τους Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο στρατιωτικούς που έχουν προφυλακισθεί σε τουρκικές φυλακές και γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστρέψει στην Πατρίδα μας και τις οικογένειές τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κυρία Σπυράκη.