Δ. Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Δ. Σταμάτης: Πιστεύω πιο πολύ τον Ερντογάν από τον Τσίπρα – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για επικίνδυνη συμπεριφορά στα εθνικά θέματα εγκαλεί τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος να καταδικάσει τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Η σημερινή δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δ. Σταμάτη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ξεπερνά κάθε όριο τυχοδιωκτικής και επικίνδυνης συμπεριφοράς στα εθνικά θέματα.

Συγκεκριμένα ο Δ. Σταμάτης έφτασε να πει ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είναι προφανές ότι η Ν.Δ. διολισθαίνει σε επικίνδυνες και ακραίες θέσεις, αρνούμενη κάθε συνεννόηση και ομοψυχία στα εθνικά θέματα. Η συγκεκριμένη δήλωση όμως  δεν μπορεί να γίνεται από μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου.  Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών και να καταδικάσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις».

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι ανέφερε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Αλ.. Τσίπρα όσον αφορά το περιεχόμενο του διαλόγου που είχαν οι δύο άνδρες για τους 8 Τούρκους Αξιωματικούς.

Απαντώντας ο Δ. Σταμάτης με δήλωσή του στο Αθηναϊκο Πρακτορείο, ανέφερε:

«Κάνουν λάθος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και πιστεύω τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ερντογάν στην Αθήνα και στην προχθεσινή ερώτηση του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή απάντησε με την εύγλωττη… σιωπή του».

Ο κ. Σταμάτης καλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει τους χαρακτηρισμούς τους οποίους -όπως λέει- και επιστρέφει και ζητά να απαντήσει γιατί μέχρι τώρα ο κ. Τσίπρας δεν διαψεύδει τον ισχυρισμό του κ. Ερντογάν ότι του υποσχέθηκε την απέλαση των Τούρκων αξιωματικών».

«Αυτή είναι η ουσία του θέματος που επιμελώς παρέλειψαν να αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους», καταλήγει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή