Στην Ορεστιάδα συνοδεία του αρχηγού ΓΕΣ την επόμενη εβδομάδα ο Φ. Κουβέλης

Στην Ορεστιάδα συνοδεία του αρχηγού ΓΕΣ την επόμενη εβδομάδα ο Φ. Κουβέλης

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ορεστιάδα θα μεταβεί στις αρχές της εβδομάδας, πιθανώς δε την Τρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην ΕΡΤ θα συναντηθεί και με τις οικογένειες των στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο οι δύο αξιωματικοί να κατηγορηθούν για κατασκοπεία. «Θέλουμε να υπάρξει επίσπευση της δίκης» είπε.

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η αντιπολιτευτική διάθεση και στάση δεν εξυπηρετεί τον δημόσιο βίο, με αφορμή τα περί υποβάθμισης των δύο αξιωματικών λόγω του περιστατικού. «Οι κρίσεις και οι μετακινήσεις των δύο στελεχών έγινε πριν το περιστατικό και πρόκειται για αναβάθμιση», ανέφερε.

Παρέσχε τέλος στήριξη στην απόφαση του Πρωθυπουργού να μην συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Τουρκίας ή τον Πρωθυπουργό, θέτοντας το ερώτημα «φανταστείτε να μην υπήρχε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή