Σπυράκη: Η ΝΔ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα

Σπυράκη: Η ΝΔ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας τις εικόνες ντροπής στο χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μια ακόμη θλιβερή απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» ανέφερε η Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Γεγονότα, όπως αυτά των τελευταίων ημερών, προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς. Η Νέα Δημοκρατία πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα, όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής».

«Η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις αδύναμη να παρέμβει»

Αναφορικά με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς η Μαρία Σπυράκη τόνισε ότι «για 12η μέρα δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις αδύναμη να παρέμβει».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, σε δήλωσή της, ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει σαφές «αν πρόκειται για ένα μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος».

«Σε κάθε περίπτωση, είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν το ταχύτερο στην πατρίδα και στις οικογένειές τους» καταλήγει.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή