Ψωμιάδης για Σαββίδη: Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε

Ψωμιάδης για Σαββίδη: Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «συντονισμένη προσπάθεια στοχοποίησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδη», κάνει λόγο ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, επιρρίπτοντας ευθύνες για την επ' αόριστον αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος στην Πολιτεία. 

Ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε ότι «κανείς δεν δικαιολογεί τις εικόνες στο γήπεδο της Τούμπας», τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν πρέπει να πληρώσει ο Σαββίδης τις αμαρτίες άλλων που έχουν καταδικάσει το άθλημα στην απόλυτη ανυποληψία». 

«Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε», ανέφερε επίσης σε ένονο τόνο ο κ. Ψωμιάδης.

Αναλυτικά η δηλώση του κ. Ψωμιάδη: 

«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, ηθικός αυτουργός για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η ίδια η Πολιτεία, η οποία δεν έκανε ποτέ πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για κάθαρση στο χώρο του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για τη στοχοποίηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Προηγήθηκε βέβαια η εκστρατεία απαξίωσης και χλευασμού του, με ρατσιστικές αναφορές στην ποντιακή του καταγωγή.

Προφανώς θα βόλευε αυτούς που είχαν τα κουμάντα επί δεκαετίες να βγει από το κάδρο ο Ιβάν Σαββίδης, να γίνει αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος, να πληρώσει αμαρτίες άλλων, τα φαινόμενα σαπίλας και σήψης που έχουν καταδικάσει το άθλημα στην απόλυτη ανυποληψία. Ασφαλώς κανείς δεν δικαιολογεί τις εικόνες από το γήπεδο της Τούμπας που είδε το βράδυ της Κυριακής όλη η Ελλάδα.

Ας έρθει, όμως, ένας στη θέση αυτού του ανθρώπου που εδώ και επτά χρόνια προσφέρει στον ΠΑΟΚ και στην οικονομία της βόρειας Ελλάδας και βιώνει μπροστά στα μάτια του την αδικία με τον πλέον αισχρό τρόπο. Οι μάσκες έπεσαν. Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε.

Όσο αφορά στους υποκριτές που είδαν ένα όπλο σε μια θήκη –πράξη που βεβαίως δεν επικροτώ σε αγωνιστικό χώρο-, ας κοιτάξουν πρώτα στην κεντρική εξουσία, που από το 2009 "πυροβολεί" κατά ριπάς τον ελληνικό λαό οδηγώντας τον στη φτωχοποίηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT