Αυλωνίτου: Θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο Σαββίδης

Αυλωνίτου: Θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο Σαββίδης

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη ότι «ο Ιβάν Σαββίδης θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα» εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, με αφορμή την εισβολή του οπλισμένου Σαββίδη στο γήπεδο.

«Έχουμε πλέον το εξής παράδοξο: Μέχρι στιγμής τα επεισόδια τα προκαλούσαν οι οπαδοί και τώρα πλέον ο πρόεδρος μια ομαδας μπαίνει οπλοφορώντας. Ακόμα και αν δεν είχε διάθεση όταν φαίνεται το όπλο και μετά αλλάζει το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό είναι απαράδεκτο» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με την ίδια «θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο κ. Σαββίδης» υποστήριζοντας παράλληλα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν είμαστε κατά υπέρ ορισμένων πρόσωπων. Είμαστε υπέρ ή κατά πράξεων. Οι πράξεις χαρακτηρίζονται ως παράνομες».

«Δεν μπαίνει κάποιος στο γήπεδο οπλισμένος. Αν θέλει να κάνει σκοποβολή ο χώρος του γηπέδου δεν είναι προπονητήριο. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είχε ενεργοποιήσει τις αρχές να τον συλλάβουν» επέμεινε η κυρία Αυλωνίτου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή