Ελληνοαρμενική καταχώριση στους ΝΥΤ: Η Τουρκία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος

Ελληνοαρμενική καταχώριση στους ΝΥΤ: Η Τουρκία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοσέλιδη διαφήμιση στο σημερινό φύλλο των New York Times καταχώρισε το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο Ηγεσίας (HALC) και η Αρμενική Επιτροπή Αμερικής (ANCA) καλώντας τις ΗΠΑ να μην πωλήσουν μαχητικά αεροσκάφη F -35 στην Τουρκία.

Η καταχώριση τιτλοφορείται «Η Τουρκία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος» ενώ συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

«Απειλεί να επιτεθεί σε αμερικάνικα στρατεύματα στη Συρία. Εισβάλλει στον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές μέσα σε ένα χρόνο, κατέχει παράνομα την Κύπρο (μέλος της ΕΕ) χρησιμοποιεί  πολεμικά πλοία για να εκφοβίσει αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρίες στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Φυλακίζει περισσότερους δημοσιογράφους από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο, προσβάλλει τον αμερικανό πρέσβη και συλλαμβάνει μέλη αμερικανικών διπλωματικών αποστολών.

Αρνείται τις Γενοκτονίες, Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων. Βομβαρδίζει Κούρδους ενόσω πολεμούν το ISIS. Αγοράζει ρωσικά πυραυλικά συστήματα και επιτίθεται σε ειρηνικούς αμερικάνους διαδηλωτές επί αμερικανικού εδάφους. #Ο χειρότερος σύμμαχος όλων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT