ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: Ο Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση

papachristopoylos-o-savvidis-eiche-kapoies-filikes-scheseis-me-tin-kyvernisi-2239030

Στην παραδοχή ότι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης είχε «κάποιες φιλικές σχέσεις» με την κυβέρνηση προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι και ερωτηθείς για τις σχέσεις κυβέρνησης – Ι. Σαββίδη ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε: «Η γνώμη μου είναι ότι ο κ. Σαββίδης είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, εγώ δεν το αρνούμαι, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που θα περάσει. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Είναι μια δύσκολη στιγμή».

Ερωτηθείς αν ήταν ο κ. Καμμένος που έφερε σε επαφή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη, ο Θ. Παπαχριστόπουλος αρκέστηκε να σημειώσει «κάθε επιχειρηματίας θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση», λέγοντας επίσης ότι «είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που έφερε χρήματα στην Ελλάδα που παρακλήθηκε να πάρει τη ΣΕΚΑΠ και τότε κανείς δεν του είχε πει για το πρόστιμο».

Χαρακτήρισε πάντως λάθος την εισβολή με το όπλο στο γήπεδο ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα έπρεπε να συλληφθεί, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν τοποθετήθηκε λέγοντας «δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες».