ΝΔ: H κατάσταση στα πανεπιστήμια είναι πλέον εκτός ελέγχου

ΝΔ: H κατάσταση στα πανεπιστήμια είναι πλέον εκτός ελέγχου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίθεση με μπογιές εν ώρα μαθήματος στην καθηγήτρια κ. Μαίρη Μπόση καταδίκασε με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου για ιδεοληψίες και αδιαφορία σχετικά με την εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια. 

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η επίθεση με μπογιές εν ώρα μαθήματος στην καθηγήτρια κ. Μαίρη Μπόση επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση στα πανεπιστήμια είναι πλέον εκτός ελέγχου. Το τελευταίο αυτό κρούσμα έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά τον βανδαλισμό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία. Μόλις τον προηγούμενο μήνα η καθηγήτρια κ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου δέχθηκε επίθεση στο γραφείο της στο Πάντειο, ενώ την ίδια περίοδο, ομάδα αντιεξουσιαστών είχε καταλάβει την Πρυτανεία του ΕΚΠΑ.

Είναι προφανές ότι τον κ. Γαβρόγλου ουδόλως τον απασχολεί η αυξανόμενη εγκληματικότητα στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στο "ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα", αλλά "ρωμαλέες" αποδεικνύονται μόνον οι ιδεοληψίες του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT