Λεβέντης για Ελληνες στρατιωτικούς: «Δύσκολα θα γυρίσουν» – Πρέπει να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων

Λεβέντης για Ελληνες στρατιωτικούς: «Δύσκολα θα γυρίσουν» – Πρέπει να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εκτίμηση του ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές στην Ανδριανούπολη «δύσκολα θα γυρίσουν στην Ελλάδα» προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι «η Τουρκία πήρε το θήραμα», ενώ διερωτήθηκε: «Οταν έρθει το λαβράκι στα χέρια των Τούρκων υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν;». 

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την άποψη ότι «πρέπει να διωχθεί η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, γιατί επέτρεψε περιπολία δυο ανθρώπων, ενώ η Τουρκία έχει επτά». «Εγώ λυπάμαι αυτά τα δυο παιδιά, έπρεπε να ξηλωθεί η ηγεσία του στρατού που άφησε μόνα τους αυτά τα δυο παιδιά», επανέλαβε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Λεβέντης επανέφερε το αίτημα του για σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, σημειώνοντας ότι έχει καλέσει επανειλλημένως τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο να προχωρήσει στην σύγκληση πολιτικών αρχηγών με θέμα τα εξοπλιστικά, αλλά «μου λέει ότι είναι θέμα του Τσίπρα». 

Τέλος, πρόσθεσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «είναι ανεξέλεγκτος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή