Απαντήσεις για επαφές Novartis με ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ο Αντ. Σαμαράς

Απαντήσεις για επαφές Novartis με ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ο Αντ. Σαμαράς

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκεκριμένες απαντήσεις ζητά από την κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς συνεργάτες του με δήλωσή τους τονίζουν πως «στις 26/11/2013, ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων». Παράλληλα, αναφέρουν πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας, με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων.

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: "η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;" Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον 'Αρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…» σημειώνουν, στη δήλωσή τους, οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή