Σπυράκη: Στόχος Τσίπρα-Καμμένου η παραμονή στην εξουσία

Σπυράκη: Στόχος Τσίπρα-Καμμένου η παραμονή στην εξουσία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραμονή στην εξουσία προσδιόρισε ως μοναδικό στόχο των κυβερνητικών  εταίρων Τσίπρα – Καμμένου , η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Η κ. Σπυράκη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος επιθυμεί να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του και να έχει ασυλία και επέκρινε τη στάση του απέναντι στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών ως μη σοβαρή.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε μεταξύ άλλων πως  είναι άλλο το  να συνομιλούν οι επιχειρηματίες με την κυβέρνηση για να γνωρίζουν το επενδυτικό πλαίσιο και άλλο το να στήνονται ιστορίες που έχουν στόχο τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη δημιουργία διαπλοκών.

Μάλιστα, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά «Η ΝΔ δεν θέλει επενδυτές με κουμπούρια».

Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει εκλεκτική συγγένεια και κάποιοι επιχειρηματίες λειτουργούν με βάση εντολές της κυβέρνησης είπε η κα Σπυράκη. «Η συγγένεια είναι πολύ γερή και απλώς προσπαθούν να τηρήσουν τα προσχήματα αλλά δεν τα καταφέρνουν» .

Από την πλευρά της η παράταξή της, όπως τόνισε, ακολουθεί τους κανόνες νομιμότητας και δείχνει σεβασμό στο περιβάλλον των επενδυτών, είπε

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή