Η απάντηση του Ποταμιού για το «τρολάρισμα» στο νέο σήμα του Κινήματος

Η απάντηση του Ποταμιού για το «τρολάρισμα» στο νέο σήμα του Κινήματος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κομβικό ρόλο στην δημιουργία του νέου σήματος του Κινήματος Αλλαγής είχε το Ποτάμι, καθώς ο τομέας της επικοινωνίας και της διαμόρφωσης του εν λόγω κομματιού ήταν υπό την αρμοδιότητα του Στ. Θεοδωράκη και της ομάδας του. Αν και το σήμα ήταν αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας και πήρε το καθολικό «οκ», η Λίνα Παπαδάκη με ανάρτηση της στην σελίδα της στο facebook το υπερασπίστηκε και σχολίασε την «γκρίνια» και το «τρολάρισμα» γύρω από το νέο σήμα.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είναι ωραίο να γκρινιάζεις, δεν κοστίζει, γίνεσαι συχνά και «λάικ». Έλα όμως που τα τολμηρά πράγματα δεν βασίζονται σε πεπατημένη. Αν λοιπόν πετύχει το Κίνημα Αλλαγής δεν θα πετύχει λόγω σήματος, αν πάει μέτρια, δεν θα πάει λόγω σήματος, αν πάει άσχημα, δεν θα πάει λόγω σήματος. Όποιος πιστεύει στην ύπαρξη του Κέντρου ας ανασκουμπωθεί. Τίποτα δεν είναι όπως το θέλουμε, στο χέρι μας είναι να το φτιάξουμε. Θυμίζω τους Ινδιάνους και τους αρχιτέκτονες του Σταύρου από την ομιλία του στο Συνέδριο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή