ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

ti-ora-tha-pragmatopoiithei-i-synantisi-tsipra-kammenoy

Με τον υπουργό Αμυνας θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη, ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου για να εξετάσουν τις περαιτέρω ενέργειες της χώρας για το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σημερινή συνάντηση και η προαναγγελία χθες από τον κ. Δ. Τζανακόπουλο, ότι οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα συζητήσουν «πιθανές περαιτέρω ενέργειες» για τους δύο αξιωματικούς, βάζουν τέλος στην ιδιότυπη περιθωριοποίηση του υπουργού Αμυνας, ο οποίος φάνηκε να απουσιάζει από τη διαχείριση μιας κρίσης που άπτεται των άμεσων αρμοδιοτήτων του. Περιθωριοποίηση, η οποία έγινε δεκτή με ικανοποίηση από μερίδα κυβερνητικών στελεχών προερχομένων από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρούν ότι ο παρορμητισμός Καμμένου εντείνει παρά επιλύει κρίσεις, και η οποία, ταυτόχρονα, φάνηκε να ενοχλεί σφόδρα τον ίδιο τον υπουργό Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος, απαντώντας στις επίμονες πληροφορίες των τελευταίων ημερών, φρόντισε ο ίδιος χθες να σημάνει λήξη συναγερμού, ενδεχομένως σηματοδοτώντας με την παρέμβασή του ότι δεν πρόκειται να παραμείνει άλλο στο περιθώριο, αλλά να επανέλθει στις δημόσιες τοποθετήσεις του. «Η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος», είπε, μη αφήνοντας περιθώριο σεναριολογίας