Κατρούγκαλος: Θέλουμε καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό

Κατρούγκαλος: Θέλουμε καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θέλουμε την καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό και να επαναφέρουμε τις συλλογικές συμβάσεις», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε βέβαιος ότι η δόση θα εκταμιευτεί και συμπλήρωσε πως: «Θέλουμε την καθαρή έξοδο για να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό και να επαναφέρουμε τις συλλογικές συμβάσεις».

Για την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ανέφερε ότι οι διπλωματικές κινήσεις της Ελλάδας γίνονται για να δείξουν στην Τουρκία ότι θα χάσει αν προσπαθήσει να μετατρέψει την υπόθεση σύλληψης σε κατάσταση ομηρίας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε πως το συμφέρον της χώρας μας είναι να επιμείνει ότι έχουμε νομική διαμάχη που πρέπει να τελειώσει γρήγορα.

«Δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι που θέλει η Τουρκία αλλά να προσπαθήσουμε να την εκθέσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κατρούγκαλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή