Δ. Καμμένος σε Κατσίκη: Ζήτα συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών

Δ. Καμμένος σε Κατσίκη: Ζήτα συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των οκτώ τούρκων στρατιωτικών με τους δύο Έλληνες, μετά και τις δηλώσεις Ερντογάν, αποδοκίμασε έντονα μέσω του ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

«Είναι προσωπική η άποψη του κ. Κατσίκη. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών, που είναι σαν να τους λέει ότι τα παιδιά τους είναι προϊόν ανταλλαγής… Δεν είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Ελληνες στρατιώτες που κρατούνται παράνομα από το καθεστώς» επισήμανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στον απόηχο των δηλώσεών του ο κ. Κατσίκης προχώρησε μέσω του Newpost σε διευκρινιστικές δηλώσεις λέγοντας: «Εκφράζω προσωπική άποψη. Αναφέρθηκα σε ένα υποθετικό και μόνο σενάριο, βάσει του οποίου αναρωτήθηκα εάν θα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι δεν δημιουργείται πρόβλημα με τη δικαιοσύνη να εξετάσουμε το ενδεχόμενο ανταλλαγής, εφόσον έχει περισσότερα οφέλη από ό,τι κόστος για τη χώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Σε κάθε περίπτωση, σέβομαι τη Δικαιοσύνη και εκφράζω προσωπική άποψη, ούτε του προέδρου μου, ούτε του κόμματός μου», πρόσθεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή