Βενιζέλος κατά Κατσίκη: Αθλιο το σενάριο περί ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών

Βενιζέλος κατά Κατσίκη: Αθλιο το σενάριο περί ανταλλαγής των Ελλήνων στρατιωτικών

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Κάνοντας λόγο για «άθλιο σενάριο» ο κ. Βενιζέλος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «το βαθύτερο πρόβλημα» είναι ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται σε πρόσωπα που εκφράζουν αυτές τις αντιλήψεις και επιδεικνύουν τέτοια ανευθυνότητα».

«Ένας βουλευτής της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προκάλεσε σήμερα στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία συζήτηση γύρω από το άθλιο σενάριο της «ανταλλαγής» των δυο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς. Παρά τις σταδιακές «διορθωτικές» δηλώσεις, το γεγονός συντελέσθηκε. Σε πρόσωπα που εκφράζουν αυτές τις αντιλήψεις και επιδεικνύουν τέτοια ανευθυνότητα στηρίζεται η κυβέρνηση. Αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημα» έγραψε ο κ. Βενιζέλος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή