Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτά που μας ενώνουν με το Κίνημα Αλλαγής είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν

Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Αυτά που μας ενώνουν με το Κίνημα Αλλαγής είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την ανεργία, κυρίως αυτήν που «χτυπά» τους νέους, μιλά στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο 37χρονος βουλευτής Πρεβέζης του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας και εστιάζει στους τέσσερις πυλώνες κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα, για να καταλήξει: «Η έξοδος της χώρας μας από τα Μνημόνια σε λίγους μήνες θα αποκλιμακώσει περαιτέρω την ανεργία».

Υπερασπίζεται παραλλήλως την ενίσχυση του Δημοσίου με προσωπικό και κατηγορεί την Ν.Δ. και τον αρχηγό της ότι «δεν μπορούν να αποδεχτούν το γεγονός ότι η ελληνική δημόσια διοίκηση και οι φορείς της έχουν αποκομματικοποιηθεί και όλες οι θέσεις προκηρύσσονται ανοιχτά και δημόσια».

Ερωτηθείς από το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σημειώνει ότι «είναι λαϊκή επιταγή να αλλάξουμε το θεσμικό πλαίσιο της Ελλάδας του 21ου αιώνα» και ευκαιρίας δοθείσης, επισημαίνει αναφορικά με τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής: «το μόνο σίγουρο είναι ότι η Συνταγματική Αναθεώρηση αποτελεί μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει ο διάλογος ανάμεσα στους δύο χώρους για το ενδεχόμενο συνεργασίας και συμπόρευσής τους. Και αν θέλετε την άποψή μου, θα έλεγα ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στο Πρακτορείο, ο κ. Μπάρκας υποστηρίζει ότι «αυτή η κυβέρνηση, από την πρώτη στιγμή, συγκρούστηκε με τα οργανωμένα συμφέροντα και τις εγκληματικές συμμορίες που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή