Παυλόπουλος: Η Πολιτεία δεν θα ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του Γεωργίου Μπαλταδώρου

Παυλόπουλος: Η Πολιτεία δεν θα ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του Γεωργίου Μπαλταδώρου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη «βαθύτατη οδύνη του» για την απώλεια του χειριστή του μοιραίου Μιράζ που κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παυλόπουλου:

«Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε κατά την επιτέλεση εθνικού καθήκοντος.

Και στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου  συλλυπητήρια, διαβεβαιώνοντάς την ότι η Πολιτεία δεν πρόκειται να ξεχάσει την ανεκτίμητη προσφορά του Σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου. Επιπλέον συμμετέχω ειλικρινώς στο βαρύτατο πένθος της Πολεμικής μας Αεροπορίας».

Ο Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύζυγο και τον πατέρα του αδικοχαμένου σμηναγού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την σύζυγο του αδικοχαμένου σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, Μαρία και τον πατέρα του, Απόστολο Μπαλταδώρο και τους εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια του σμηναγού και επανέλαβε ότι η Πολιτεία θα είναι πάντα δίπλα τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή