Επιμένει ότι δεν υπάρχει βία στα Πανεπιστήμια ο Κ. Γαβρόγλου

Επιμένει ότι δεν υπάρχει βία στα Πανεπιστήμια ο Κ. Γαβρόγλου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την επανάληψη του ισχυρισμού του ότι δεν υφίσταται ανεξέλεγκτη βία και ανομία στα ελληνικά Πανεπιστήμια απάντησε χθες στη Βουλή, σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της κυρίας Νίκης Κεραμέως, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου.

«Δεν είναι κάτω από την κυριαρχία βίας και παρανομίας τα πανεπιστήμιά μας» είπε ο κ. Γαβρόγλου και πρόσθεσε ότι υπάρχει πρόβλημα σε ορισμένα μέρη, ότι οι αιτίες του φαινομένου είναι πολλές και πως η κυβέρνηση, μέσω ειδικής Επιτροπής που έχει συσταθεί το μελετά,. ώστε να σχεδιαστούν και να ληφθούν «τα κατάλληλα μέτρα».

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, κι εσείς λέτε ότι εμείς το επινοούμε και δεν υπάρχει σε όλα τα πανεπιστήμια; Οφείλετε να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης σας, είστε κυβέρνηση που νομοθετείτε», επέμεινε η βουλευτής της ΝΔ, και επανέλαβε ότι η πρόταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να υπάρχει αυτεπάγγελτη επέμβαση των αρχών για όλες τις αξιόποινες πράξεις που λαμβάνουν χώρο στα πανεπιστήμια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή