Γεωργιάδης για σημαίες σε βραχονησίδες: Δεν ασκείται έτσι η εξωτερική πολιτική

Γεωργιάδης για σημαίες σε βραχονησίδες: Δεν ασκείται έτσι η εξωτερική πολιτική

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα… Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται έτσι, η εξωτερική πολιτική θέλει προσοχή, λέω στα παιδιά που έβαλαν τις σημαίες» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ  πρόσθεσε ότι «την εξωτερική πολιτική ασκεί η επίσημη πολιτική με τα θεσμικά της όργανα. Η ένταση συμφέρει την Αγκυρα».

«Η Νέα Δημοκρατία τηρεί χαμηλούς τόνους στο θέμα. Φαντάζεστε να ήταν κυβέρνηση η ΝΔ, και να συνέβαινε αυτό το πράγμα, να λέγε ο Γιλντιρίμ ότι «πατήσαμε στο ελληνικό έδαφος και πήραμε την ελληνική σημαία». Φανταστείτε να ήταν ο Καμμένος αντιπολίτευση, τι θα άκουγαν τα αυτιά μας σε αυτή την περίπτωση» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν υιοθετούμε τους ισχυρισμούς Γιλντιρίμ, εφόσον η ελληνική πλευρά λέει ότι το επεισόδιο δεν επιβεβαιώνεται, η Ελλάδα έχει συμφέρον να υπάρχει σταθερότητα» τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή