ΝΔ: Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά

ΝΔ: Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Παρουσιάζουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός Νίκος Παππάς», τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

«Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα», σημειώνει η ΝΔ.

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ υπενθυμίζει μία ανάρτησή του νέου διευθυντή του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού Χριστόδουλο Πρωτοπαπά στο διαδίκτυο στις 3 Απριλίου του 2016 με φωτογραφίες του στο Σούνιο και την εξής λεζάντα: «Η Ελλάδα και η Ρωμιοσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες Ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες, εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο».

ΝΔ: Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του Χριστόδουλου Πρωτοπαπά-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή