Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης

Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμος να ενταχθεί σε μια από τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις, μετά από μια μικρής διάρκειας παραμονή του στο χώρο των ανεξαρτήτων βουλευτών, εμφανίζεται ο κ. Γ.Κατσιαντώνης, εκλεγείς με την Ενωση Κεντρώων βουλευτής Λαρίσης.

Ο κ. Κατσιαντώνης προέβη σε δήλωση ανεξαρτητοποίησής του σήμερα το πρωί στις τηλεοπτικές κάμερες, στο Περιστύλιο της Βουλής, εκπλήσσοντας το κόμμα του – στελέχη του οποίου δήλωναν ότι τους αιφνιδίασε η εξέλιξη, καθώς ο συγκεκριμένος βουλευτής ουδέποτε είχε εκφράσει προβληματισμό ή πολύ περισσότερο διάθεση για να θέσει εαυτόν εκτός Ε.Κ. στις επικοινωνίες του ακόμα και προσφάτως με τον πρόεδρο Β.Λεβέντη.

«Οι προσδοκίες ήταν πολλές», δήλωσε ο κ. Κατσιαντώνης, αναφερόμενος στη συστράτευση στελεχών κατά την είσοδο του κόμματος στη Βουλή. «Δυστυχώς οι προσδοκίες αυτές διαψεύστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια» πρόσθεσε, κάνοντας σε ανεπίσημες συζητήσεις λόγο για «πολιτικές διαφορές» εντός του κόμματος της Ενωσης Κεντρώων και για μείωση της απήχησής του. «Ελπίζω ότι ο πρόεδρος Β. Λεβέντης θα καταλάβει τους λόγους που αναπτύσσω στην επιστολή που του έστειλα» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, διέψευσε επί του παρόντος τις φήμες  που τον έφεραν να προτίθεται να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία. «Αυτή τη στιγμή θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής και να αγωνίζομαι για τους πολίτες τις Λάρισας. Τους επόμενους μήνες θα σκεφτώ πολύ σοβαρά και θα λάβω τις αποφάσεις μου», πρόσθεσε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο προσχώρησής του σε αρκετά κόμματα, εντός και… εκτός Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι είναι μετά τους Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ) και Γ. Καρρά (Ανήκει πλέον στη ΔΗΣΥ), ο κ. Κατσιαντώνης είναι ο τρίτος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων που αποχωρεί από το κόμμα, μειώνοντας την κοινοβουλευτική δύναμή του στους μόλις έξι βουλευτές – όσους έχει και το Ποτάμι. Οπως ήταν φυσικό η κίνηση αυτή προκάλεσε το θυμό του κ. Λεβέντη: «Το μεγαλύτερο έγκλημα ενός ανθρώπου είναι η αχαριστία», είναι το σχόλιο κύκλων της Ενωσης Κεντρώων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή