Επισκέψεις σε πόλεις της Δ. Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει αύριο κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ

Επισκέψεις σε πόλεις της Δ. Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει αύριο κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας θα επισκεφτεί αύριο, Κυριακή, κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη. Στόχος των επισκέψεων των βουλευτών είναι η ανάδειξη και προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για τη ΔΕΗ όσο και γενικότερα για την ενεργειακή πολιτική της χώρας.

Το κλιμάκιο απαρτίζουν η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, η οποία θα επισκεφθεί την Κοζάνη, ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας και ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Φλώρινα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος οι οποίοι θα επισκεφθούν το Αμύνταιο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, οι βουλευτές θα συμμετάσχουν σε ξεχωριστές, μικρές συσκέψεις σε κάθε πόλη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων, των συλλόγων συνταξιούχων ΔΕΗ, με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή