Απορρίπτει τα αιτήματα για πρόωρες εκλογές ο Τζανακόπουλος

Απορρίπτει τα αιτήματα για πρόωρες εκλογές ο Τζανακόπουλος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απέρριψε τα αιτήματα για πρόωρες εκλογές ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σημειώνοντας ότι είναι απολύτως εντός των ορίων της εντολής της κυβέρνησης η διαπραγμάτευση για την έξοδο από το πρόγραμμα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την πρόταση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τους όρους της εξόδου και τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης.

«Η κυβέρνηση όχι μόνο θα αντέξει μέχρι τον Οκτώβριο του 2019, αλλά θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο και θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τις εκλογές» υπογράμμισε.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι «έχει ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα» και ότι «βρίσκονται σε πανικό, ο ίδιος και το πολιτικό και οικονομικό σύστημα που τον υποστηριζει».

Αναφερόμενος δε στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το κοινωνικό κράτος σχολίασε μιλώντας στον Real Fm ότι «είναι σαν να βάλεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή