Στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου

Στο Μέγαρο Μαξίμου το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τηλεγράφημα που αναρτήθηκε στις 16.13 να αντικατασταθεί η φράση, «ο κ. Παπανδρέου θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα», από τη φράση «ο κ. Παπανδρέου θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα». Επίσης, να αντικατασταθεί η φράση, «προκειμένου να ενημερώσει τον υπουργό Νίκο Κοτζιά», από τη φράση, «προκειμένου να ενημερωθεί από τον υπουργό Νίκο Κοτζιά».

Παρατίθεται διορθωμένο το τηλεγράφημα:

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά από αίτημα του ιδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπανδρέου θα ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα εθνικά θέματα, ενόψει ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό.

Στις 8 το βράδυ δε, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβεί για τον ίδιο σκοπό στο Υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να ενημερωθεί από τον υπουργό Νίκο Κοτζιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή