Επαφές Γ. Παπανδρέου για τα εθνικά θέματα

Επαφές Γ. Παπανδρέου για τα εθνικά θέματα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκτός από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών έγινε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ. Το αίτημα για τις συναντήσεις με τους κ. Τσίπρα και Κοτζιά διατυπώθηκε από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος αύριο, Παρασκευή, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να συναντηθεί με τους κ. Τσίπρα και Κοτζιά προκειμένου να συζητήσουν ευρύτερα για τα εθνικά θέματα, ενόψει των ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό ο πρώην πρωθυπουργός, με κύριο εκείνο που θα κάνει στην Τουρκία. Πηγές προσκείμενες στον κ. Παπανδρέου διέψευδαν οποιαδήποτε πολιτική διάσταση της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας ότι είχε ήδη ενημερωθεί σχετικά και η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Παπανδρέου, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προετοιμάζει αυτή την περίοδο συνέδριο για την Τουρκία. Ο πρώην πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το προσεχές χρονικό διάστημα την Τουρκία, ενώ υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη μετάβασή του στη γειτονική χώρα, τον περασμένο μήνα, είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή