Μαξίμου: Τελικά ποιος εκφράζει την επίσημη θέση της ΝΔ;

Μαξίμου: Τελικά ποιος εκφράζει την επίσημη θέση της ΝΔ;

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Μητσοτάκης ζητά εκλογές το Σεπτέμβρη, ο Αντιπρόεδρός του «την επόμενη Κυριακή». Τελικά ποιος εκφράζει την επίσημη θέση της ΝΔ;Ή μήπως δεν υπάρχει επίσημη θέση;». Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας σημερινές δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 δήλωσε: «εμείς ζητάμε την επόμενη Κυριακή εκλογές» διευκρινίζοντας παράλληλα ότι «ακόμη και με αυτοδυναμία χρειαζόμαστε ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις».

«Το μπάχαλο στη γραμμή της ΝΔ, όπως εκφράστηκε και στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, φανερώνει το αδιέξοδό της» συνεχίζει το Μέγαρο Μαξίμου στην ανακοίνωσή του και καταλήγει:

«Διότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2019 και μέχρι τότε, μία σειρά από υποθέσεις σκανδάλων που αγχώνουν την ηγεσία της ΝΔ θα έχουν βρει το δικαστικό τους δρόμο ανεμπόδιστα, όπως ορίζει ο νόμος».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή