Σπυράκη: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές

Σπυράκη: Είμαστε έτοιμοι για εκλογές

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η Ελλάδα χρειάζεται επενδυτικό, όχι φορολογικό σοκ» επισήμανε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος και ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. «Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, και για αλλαγή πολιτικής χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές… χθες» τόνισε Μαρία Σπυράκη.

«Είναι προφανώς άδικη και μη βιώσιμη η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις συντάξεις. Δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οι συνταξιούχοι, και αυτό αφορά όλη την οικογένεια, ο παππούς και η γιαγιά ενισχύουν όλη την οικογένεια» τόνισε, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ που κρίνει συνταγματικές τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου.

Όπως επισήμανε, «με αυτή την κυβέρνηση και τις επιλογές της όσα έχουν υπογράφει και δεσμεύουν τη χώρα την επομένη πενταετία τα πράγματα θα είναι δύσκολα».

«Χρειάζεται ανάπτυξη και δουλειές» σημείωσε. Η κ. Σπυράκη διευκρίνισε ότι «δε λέμε στον παππού ότι αύριο το πρωί θα του δώσoυμε 100 ευρώ, αλλά ότι θα βρούμε δουλειά στο εγγόνι με μέτρα όπως μείωση φορολογίας και με διαμόρφωση σταθερού περιβάλλοντος. «Χρειαζόμαστε συνταγή κανονικότητας όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χρειάζεται να μην ποινικοποιούμε την επιχειρηματικότητα» τόνισε. «Δεν έχουμε καλάθι με δώρα, αλλά σοβαρό συγκρατημένο σχέδιο» εξήγησε.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ αποσαφήνισε ότι για τη σταθεροποίηση της οικονομίας πρέπει να απομακρυνθεί η αβεβαιότητα από το τραπέζι, τη στιγμή που η κυβέρνηση θεσμοθετεί απλή αναλογική, ακόμα και στους δήμους, προκαλώντας αβεβαιότητα και φέρνοντας το χάος.

Η κ. Σπυράκη κατήγγειλε την πρόσληψη μόνιμων υψηλόβαθμων στελεχών του δημοσίου για τον έλεγχο του κράτους μετά τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. «Δεν αναγνωρίζουμε τη διαδικασία. Δεν θα βάλουμε συνταξιούχους και τους πολίτες να πληρώνουν ένα σπάταλο κράτος» επισήμανε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή