ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το οξύμωρο θα ήταν να «δεσμεύεται» από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Το οξύμωρο θα ήταν να «δεσμεύεται» από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το οξύμωρο θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να "δεσμεύεται" από το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε σημερινή συνέντευξή του. 

«Ένα αναπτυξιακό σχέδιο που έχει στο επίκεντρο τη δίκαιη ανάπτυξη και την αναδιανομή του πλούτου, την ενίσχυση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και τη δημιουργία  θέσεων εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς. Είδαμε που οδήγησε τη χώρα το δικό του σχέδιο και ποιοι πλήρωσαν τα σπασμένα, τα κοινωνικά συντρίμμια μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ο κ. Μητσοτάκης θέλει να επαναφέρει» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσον αφορά στα ζητήματα διαφθοράς, είναι προφανής για μια ακόμα φορά η αμηχανία του κ. Μητσοτάκη που με όσα λέει περί συστημικής διαφθοράς προσπαθεί να συγκαλύψει τις πολιτικές,  και όχι μόνο,  ευθύνες αυτών που την εξέθρεψαν» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στην εφημερίδα Το Βήμα και καταλήγει: 

«Τουλάχιστον, όμως, ο κ. Μητσοτάκης έχει μάθει από τα λάθη του και πλέον, έστω και δειλά, αναγνωρίζει ότι η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια. Δεν το λες και λίγο για έναν πολιτικό αρχηγό που έχει συνδέσει την πολιτική του με την ακατάσχετη καταστροφολογία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή