Κοντονής: Δεν πρόλαβα να ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αναδοχή

Κοντονής: Δεν πρόλαβα να ψηφίσω το νομοσχέδιο για την αναδοχή

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη δική του απάντηση δίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ότι δεν ψήφισε τελικά στη Βουλή για το νομοσχέδιο περί αναδοχής, που είχε προκαλέσει τριγμούς και στο κυβερνών κόμμα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σε έγγραφη απάντησή του, τονίζει ότι μετά την ομιλία του πρωθυπουργού μετέβη για υπηρεσιακούς λόγους στο υπουργείο από το οποίο επιχείρησε με μοτοσικλέτα και τάχιστα να επανέλθει στη Βουλή, αλλά για λίγα λεπτά δεν πρόλαβε την ψηφοφορία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κοντονή:

«Επειδή από μερίδα του Τύπου συνεχίζεται ο σχολιασμός της απουσίας μου κατά την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου 8 του νομοσχεδίου περί αναδοχής στη βάση ανακριβών δηλώσεων τρίτων, θέλω να τονίσω ότι αναγκάστηκα να αποχωρήσω από τη Βουλή λίγο μετά το πέρας της ομιλίας του Πρωθυπουργού λόγω σοβαρών υπηρεσιακών λόγων και να μεταβώ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Προσπάθησα να επανέλθω τάχιστα κινούμενος μάλιστα με μοτοσυκλέτα, πλην όμως για λίγα λεπτά απώλεσα τη δυνατότητα να συμμετάσχω στη διενεργηθείσα ονομαστική ψηφοφορία και να υπερψηφίσω το άρθρο 8 του νομοσχεδίου. Τα ανωτέρω από την πρώτη στιγμή έκανα γνωστά τόσο στον Πρόεδρο της Βουλής μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, όσο και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή