Ιωάννης Βαρβιτσιώτης: «Κυρίαρχο χρέος του πολιτικού να μεταφέρει τις εμπειρίες του»

Ιωάννης Βαρβιτσιώτης: «Κυρίαρχο χρέος του πολιτικού να μεταφέρει τις εμπειρίες του»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κρίση δεν πρέπει να αποτελεί αφετηρία διχασμού και μίσους για έναν λαό που υποφέρει, αλλά, αντίθετα, οφείλει να αποτελεί τη βάση της ένωσης και της συσπείρωσής του, διεμήνυσε ο κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, κατά τη χθεσινή παρουσίαση του δεύτερου τόμου του βιβλίου του «Οπως τα έζησα». Αναφερόμενος στο βιβλίο, επισήμανε ότι το έγραψε από καθήκον, γιατί «το κυρίαρχο χρέος είναι να μεταφέρεις τις εμπειρίες που απέκτησες στις επόμενες γενεές». Στην κατάμεστη αίθουσα «Δημ. Μητρόπουλος» στο Μέγαρο Μουσικής, για τον συγγραφέα μίλησαν ο καθηγητής κ. Νίκος Αλιβιζάτος, ο διευθυντής της «Κ» Αλέξης Παπαχελάς και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουβαράς και Γιάννης Πρετεντέρης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος Κάρ. Παπούλιας, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, βουλευτές από όλα τα κόμματα και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, μεταξύ των οποίων ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή