Xατζηδάκης: Αυτοί που χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο ήταν στελέχη της ΝΔ;

Xατζηδάκης: Αυτοί που χτύπησαν εμένα και τον Κουμουτσάκο ήταν στελέχη της ΝΔ;

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για παράξενη ανοχή στη βία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης σχολιάζοντας όσα είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη σημείωσε:

«Είναι κωμικοτραγικά όσα είπε ο κ. Τσίπρας… Αυτοί που με χτύπησαν στην πλατεία Συντάγματος ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Αυτοί που χτύπησαν τον κ. Κουμουτσάκο σε αντίστοιχη εκδήλωση των Ποντίων ήταν κι αυτοί στελέχη της ΝΔ; Είναι απίστευτο θράσος να μιλάει έτσι ένας πρωθυπουργός μια σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας».

Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η ΝΔ καταδίκασε τα επεισόδια της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή, δεν βάζει νερό στο κρασί της στην καταδίκη της βίας, δημοκρατία και βία είναι έννοιες ασύμβατες. «Πόσα "ναι μεν αλλά" ή και επιδοκιμασίες έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φαινόμενα βίας;» διερωτήθηκε.

Παράλληλα επεσήμανε ότι η κυβέρνηση δείχνει ανοχή, υπηρεσιακά και πολιτικά, στον Ρουβίκωνα, που ασκεί βία και παραβιάζει συγκεκριμένα άρθρα του ποινικού κώδικα. «Μιλούν για ακτιβισμό ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τόσκας λέει για συμπεριφορές στα ‘’όρια της νομιμότητας’’» πρόσθεσε.

«Η ΝΔ είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας, ακροαριστερή ή ακροδεξιά, απέναντι σε κάθε μορφή εγκληματικότητας… ενώ η κυβέρνηση δείχνει παράξενη ανοχή» τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή