Εκτός ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Οργάνωσης στην Πέλλα για σχόλιο σχετικά με την επίθεση στον Μπουτάρη

Εκτός ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της Οργάνωσης στην Πέλλα για σχόλιο σχετικά με την επίθεση στον Μπουτάρη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτός νεολαίας της ΝΔ θέτει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, τον πρόεδρο της οργάνωσης στην Πέλλα.

Αφορμή, όπως επισημαίνει σε δήλωση του ο κ. Δερβος, αποτέλεσε ανάρτηση του Γιάννη Οτουντζίδη και σχόλιό του, σχετικά με την πρόσφατη επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Δέρβος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν σε ανάρτηση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης.

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή.

Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι ανεκτές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή