Μητσοτάκης για Μπουτάρη: «Ως Δήμαρχος δεν έχει πετύχει»

Μητσοτάκης για Μπουτάρη: «Ως Δήμαρχος δεν έχει πετύχει»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο μέρες μετά την πλήρη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Γιάννη Μπουτάρη, που του ζήτησε να ηγηθεί «προοδευτικού μετώπου» στην Θεσσαλονίκη και του έδωσε τρόπον τινά το «χρίσμα» του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τελείως αντίθετη άποψη. Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,  υποστήριξε πως «ως δήμαρχος δεν έχει πετύχει» αφού η επιτυχία και η αποτυχία κρίνεται στην καθημερινότητα των πολιτών. 

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε εμμέσως πλην σαφώς και στα περί «προοδευτικού μετώπου» και «ανοίγματος του Αλέξη Τσίπρα στο κέντρο» κάνοντας σαφή προσέγγιση σε αυτόν τον κοινωνικό χώρο από μία διαφορετική οπτική.

«Οι πολίτες που κινούνται στο κέντρο του πολιτικού φάσματος θα κρίνουν τις επόμενες εκλογές» τόνισε και πρόσθεσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που δεν στηρίζει την αστική Δημοκρατία» και «δεν σέβεται τη διάκριση των εξουσιών» μετατοπίζοντας τον εκτός του μετριοπαθούς κέντρου. 

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αποτελεσματικότητα του Γιάννη Μπουτάρη στον Δήμο ανοίγει αναπόφευκτα τη συζήτηση για το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» της γαλάζιας παράταξης στην συμπρωτεύουσα. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή