Το εσωκομματικό μήνυμα Μητσοτάκη

Το εσωκομματικό μήνυμα Μητσοτάκη

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συζήτηση γύρω από το Δημόσιο και το πλάνο που έχει κατά νου ο πρόεδρος της ΝΔ εάν το κόμμα του αναλάβει την εξουσία, οδήγησε την συζήτηση και στα εσωτερικά του κόμματος, με τον κ. Μητσοτάκη να δράττεται της ευκαιρίας και να στέλνει μήνυμα και προς το εσωτερικό της παράταξης του. 

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση απολύσεων από το Δημόσιο, αλλά, παράλληλα, οι προσλήψεις θα γίνονται μόνο «όπου υπάρχει ανάγκη». Η αποστροφή του κ. Μητσοτάκη πως «δεν θα κάνουμε προσλήψεις, όπως τις θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ» έφερε το ερώτημα «αν θα τον αφήσει το κόμμα του», καθώς και η ΝΔ έχει και αυτή «βεβαρυμένο» παρελθόν στις ρουσφετολογικού τύπου προσλήψεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αφού επανέλαβε την ερώτηση απάντησε «εκλέχτηκα πρόεδρος με ξεκάθαρη εντολή να αλλάξουμε τα πράγματα. Η εντολή που ζητώ από τους Ελληνες πολίτες είναι να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά». Πρόσθεσε δε πως «κρατάμε τα καλά, την ιστορία μας, και αλλάζουμε».

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε λέγοντας πως «δεν αισθάνομαι κανέναν περιορισμό από κανένα κόμμα και κανένα μεγαλοστέλεχος στο να εφαρμόσω μία πολιτικη που την θέλει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή