Σκουρλέτης: Οι δήμαρχοι αρνούνται να προσλάβουν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

Σκουρλέτης: Οι δήμαρχοι αρνούνται να προσλάβουν επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παρέμβαση του υπουργείου Εσωτερικών σε δημάρχους, οι οποίοι αν και έχουν κενά στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων τους δεν προσλαμβάνουν προσωρινά επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, προανήγγειλε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με προσωρινά επιτυχόντες του διαγωνισμού για 8.166 μόνιμες προσλήψεις στους δήμους, ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι θα υπάρξει επικοινωνία και με το ΑΣΕΠ στην κατεύθυνση επίσπευσης της διαδικασίας έκδοσης των οριστικών πινάκων διοριστέων.

Σημειώνεται, ότι ορισμένοι δήμαρχοι αρνούνται να προσλάβουν προσωπικό καθαριότητας από τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων του διαγωνισμού, αναμένοντας την έκδοση των οριστικών πινάκων, ενώ καλύπτουν τα κενά με συμβασιούχους.

«Οι δήμαρχοι πρέπει να σταματήσουν να αρνούνται τις προσλήψεις μέσω των προσωρινών πινάκων λόγω προσωπικών στρατηγικών ή άλλων σκοπιμοτήτων» φέρεται να τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, τις αυξημένες ανάγκες πολλών δήμων σε προσωπικό καθαριότητας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή