Ζάεφ: Παραμένω αισιόδοξος αλλά δεν είναι εύκολο

Ζάεφ: Παραμένω αισιόδοξος αλλά δεν είναι εύκολο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δηλώσεις για το Σκοπιανό ζήτημα λίγο μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, έκανε ο πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ.

«Παραμένω αισιόδοξος αν και δεν είναι εύκολο. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα αλλά ταυτόχρονα, πολύ σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός των Σκοπίων και συνέχισε:

«Ίσως καλέσουμε την Αθήνα πολύ σύντομα. Δεν θα σχολιάσω κάτι περισσότερο, τα λέει όλα η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών».

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία αλλά είναι εξίσου σημαντικό να βρούμε μία μόνιμη λύση που θα είναι 100% ασφαλής για τις επόμενες γενιές», πρόσθεσε και εξήγησε ότι θα ήθελε να πάρει και αύριο τον Έλληνα ομόλογό του Αλέξη Τσίπρα, αν αυτό ήταν εφικτό αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Τι λέει κυβερνητικός αξιωματούχος για το Σκοπιανό

«Έχουμε μια καλή συμφωνία στο τραπέζι, η οποία, όπως είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια», τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος, κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΓΔΜ: Η ποιότητα της συμφωνίας πιο σημαντική από τον χρόνο επίτευξής της

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή