ΝΔ: Η κατάσταση του «Ευαγγελισμού» είναι ενδεικτική γι’ αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα

ΝΔ: Η κατάσταση του «Ευαγγελισμού» είναι ενδεικτική γι’ αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια δηκτική ανακοίνωση ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την εικόνα εγκατάλειψης του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

«Η εικόνα εγκατάλειψης του Ευαγγελισμού, ενός από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, είναι απολύτως ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα. Αντί να ασχοληθούν με το πώς θα βρεθεί λύση με το ζήτημα που έχει προκύψει με το στεφανιογράφο του Ευαγγελισμού, ο οποίος παραμένει εκτός λειτουργίας σχεδόν είκοσι μέρες, το υπουργείο Υγείας βάζει άλλες προτεραιότητες προκειμένου να ικανοποιήσει γνωστούς και κομματικούς φίλους», επισημαίνει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ.

Tονίζει δε, πως ο κατήφορος της «κοινωνικά ευαίσθητης» κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τελειωμό. «Η κυνική αδιαφορία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ευτυχώς για τη χώρα, ο χρόνος τους μετρά αντίστροφα», υπογραμμίζει καταληκτικά ο κ. Οικονόμου.

Ας σημειωθεί, τέλος, πως το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός προσέφυγε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών για την «τραγική» κατάσταση που επικρατεί στο Ψυχιατρικό Τμήμα, με σκοπό να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία ασθενών και προσωπικού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή